Over GrillKing

Over GrillKing

    

Wij zijn Chris en Gerald. 

2 zwagers, beide getrouwd en woonachtig in Bunschoten-Spakenburg. 

Het idee voor GrillKing.nl is ontstaan tijdens een familieweekend onder het genot van een BBQ en flink wat bier om een webshop te gaan beginnen in houtskool en BBQ-accessoires.

Gerald begon in 2015 al met GrillKing maar dan met een ander concept. Hij verkocht gegrilde kip vanuit een grillwagen op verschillende plekken in midden-Nederland. Nadat hij eind 2018 de zaak verkocht, is hij altijd bezig gebleven met het grillen maar nu thuis achter de BBQ en niet in een grillwagen. De passie voor het bereiden van lekker eten en het creëren van een eigen smaak is hem altijd bijgebleven.
Vanuit dat oogpunt is het allereerste idee ontstaan voor GrillKing.nl.

Tijdens de corona lockdown van maart 2021 is Gerald (uit verveling) rustig begonnen met het maken van plannen en de beginselen van de webshop. Waar hij het eerst alleen wilde gaan doen, kwam hij er al snel genoeg achter dat het werk toch meer bleek dan hij dacht. Hij vertelde het idee tegen Chris en die was meteen enthousiast (Chris is namelijk ook gek op BBQ’ en).

Eenmaal aan de gang gegaan kwamen er steeds meer ideeën naar boven waaronder het gratis en dezelfde dag lokaal bezorgen (inmiddels is dit niet alleen lokaal maar ook omstreken geworden) dit omdat wij het zelf als irritant ervaarde dat als je houtskool op is dit vaak gebeurt op het moment dat je je BBQ wil aansteken en je dus geen tijd en zin meer hebt om iets af te halen of online te bestellen wat dan minimaal een dag duurt.

Snelle levering tegen een scherpe prijs. Dat was één van de speerpunten waar onze webshop aan moest voldoen. Je wilt gewoon lekker snel je spullen hebben als je iets besteld. toch?!

Neem nou onze aanmaakkrullen die wij zelf grootschalig importen, onder ons eigen label verkopen, kwalitatief in het hoogste segment en ook nog eens online de goedkoopste.  

Reden dat wij alles snel kunnen leveren is omdat wij alles uit onze eigen voorraad verzenden!

Natuurlijk richten wij ons ook op alle GrillKing’s in de rest van het land. We proberen alle bestellingen binnen 1 werkdag te verzenden, zodat de BBQ zo snel mogelijk aan kan!

Daarnaast werken we met een vaste klantenkortingen. Bij meerdere gedane bestellingen genereren wij een korting die je dan bij je volgende bestelling kan gebruiken (mits je je aangemeld hebt als abonnee op onze mail.)

 

Hopelijk tot ziens in onze (web)shop!!

 

Ben je ondernemer en heb je ook interesse in onze producten?

Neem dan contact met ons op en wellicht kunnen wij iets voor elkaar betekenen.

Terug naar blog