Levering en Retour

Wat zijn de verzendkosten?
Zie hieronder een overzicht:

• Nederland - brievenbuspakketje = € 4,95
• Nederland - pakketje = €6,95
• België - pakketje = €8,50

Vanwege het gewicht van houtskool, haardhout en briketten worden hier extra kosten gerekend wanneer er meerdere zakken worden besteld. 

Gewicht tot 23kg              €6,95
Gewicht tot 45kg              €12,95
Gewicht tot 60kg              € 18,95
Gewicht 60kg en meer     €24,95 


Welke leverancier gebruiken jullie voor het verzenden van pakketten?
Wij maken gebruik van PostNL en DHL voor het verzenden binnen Nederland.
Wat is de levertijd van mijn bestelling?
Een bestelling bij GrillKing.nl wordt zo snel mogelijk na de bestelling verzonden.  Of indien woonachtig in Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk worden deze kosteloos en binnen 24 uur bij je thuis bezorgd.

Bestel je:
Maandag t/m vrijdag voor 16:00 uur - 1-2 werkdagen
Tussen vrijdag 16:00 uur en maandag - 1-2 werkdagen.

Wij streven ernaar om je bestelling binnen één werkdag te bezorgen, enkel zijn wij afhankelijk van de handelingssnelheid van PostNL en DHL.                           

Gratis bezorging in Bunschoten-Spakenburg
Voor 15:00 uur besteld is dezelfde dag nog geleverd! (Alleen geldig in de gemeente Bunschoten-Spakenburg en Eemdijk)Bestelling volgen
Na het bestellen van een artikel wordt er een bevestiging gestuurd dat de order voltooid is. Wanneer het pakketje ingepakt en gereed is voor verzending, krijg je ook een mail inclusief track & trace code waarmee je het pakketje kunt volgen. Zo kun je makkelijk in de gaten houden wanneer het ongeveer bezorgd wordt.

Ik heb geen bevestiging ontvangen! Hoe kan ik nu weten of mijn order is doorgekomen?
Het kan wel eens voorkomen dat er geen bevestiging zichtbaar is in jouw inbox. Mocht dat zo het geval zijn, check dan voor de zekerheid je spam inbox. Zorg er ook voor dat het e-mailadres correct is ingevuld, zodat je de bevestiging en track & trace code niet misloopt! Je kunt ons altijd mailen mocht dit gebeuren, dan sturen we alsnog een track & trace code.

Ik heb een verkeerd artikel gekregen! Wat moet ik nu doen?
Het kan gebeuren dat we per ongeluk het verkeerde product naar je hebben opgestuurd. In dat geval kun je dan het artikel het beste gelijk contact met ons opnemen.

Mijn track & trace code werkt niet! Hoe kan dit?
Wanneer een pakket ingepakt en gereed ligt voor levering, wordt er automatisch een mail gestuurd waar een track & trace code bij zit en aangegeven wordt dat het pakketje onderweg is. Het kan weleens gebeuren dat de track & trace code nog niet actief is wanneer je deze invoert op de website van PostNL of DHL. Mocht dit na de aangegeven tijd nog steeds niet zo zijn, neem dan contact op met onze klantenservice!

Wat is de zichttermijn bij GrillKing.nl?
Je hebt altijd een zichttermijn van 14 dagen vanaf het moment dat je de bestelling hebt ontvangen. Als je niet tevreden bent met je aankoop, stuur het dan binnen deze 14 dagen terug. We storten dan het gehele aankoopbedrag terug wanneer we je retourzending hebben ontvangen.

Natuurlijk moet de aankoop altijd wel aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je aankoop moet ongebruikt zijn.
  • Informatiekaartjes of labels moeten nog aan je aankoop zitten.
  • Je aankoop moet indien mogelijk in de originele verpakking zitten.
  • Je aankoop moet compleet zijn.